+31 (0) 85-3013166
office@b2bsecure.nl

Sophos

Sophos focust zich met haar security oplossingen vooral op eenvoud en betrouwbaarheid. De XG is de next generation Firewall van Sophos en pakt de hele security uitdagingen aan in uw netwerk. De XG Firewall is de spin is het web – van netwerken, servers tot elke gebruikte endpoint binnen uw bedrijf. Elke Sophos oplossing is eenvoudig te beheren van de cloud.t aliquip ex ea commodo consequat.

XG Firewall Zie het, Stop het, Beveilig het.

Niks blijft onopgemerkt; altijd inzicht in verdacht verkeer, geavanceerde bedreigingen en risicovolle activiteiten zorgen ervoor dat u de controle houdt over uw netwerk.

Stop onbekende bedreigingen; de powerful next-generation technologieën, zoals inbbraakpreventie en deep learning zorgen voor een veilige organisatie. Isoleert direct; De XG Firewall isoleert automatisch besmette systemen in u netwerk om verdere verspreiding te voorkomen.

Ongekend inzicht

Dankzij Sophos Central heeft u een ongekend inzicht in het netwerk, gebruikers en toepassingen. Alles wordt beheert vanuit de cloud. In Sophos Central heeft u de mogelijkheid om realtime rapportages uit te draaien. U beheert elke firewall vanuit 1 controlecenter, waar in de wereld deze firewall ook staat.

Stop onbekende bedreigingen

De XG Firewall van Sophos biedt de beste bescherming tegen de nieuwste bedreigingen zoals ransomeware, cryptomining, bots en oa malware.

Krachtige Sandstorm-sandboxing Deep Learning met kunstmatige intelligentie IPS met hoge performance Geavanceerde bedreiging- en botnetbescherming Webbeveiliging met dubbele AV, JavaScript-emulatie en SSL-inspectie

Primeur: integratie met Deep Learning

XG Firewall is de eerste in de branche die Deep Learning-technologie integreert in de Sophos Sandstorm sandboxing omgeving. Het is ontwikkeld door data-wetenschappers van SophosLabs om de beste detectiegraad te kunnen garanderen. Mede dankzij Deep Learning wordt ongeziene malware in verdachte payloads snel en effectief opgespoord.

Blokkeren van Exploits 

XG Firewall integreert een aantal van de beste technologieën van Sophos’ toonaangevende next-gen endpointbeveiliging Intercept X, zoals exploit preventie en CryptoGuard-beveiliging, om malware-exploits en ransomware snel te detecteren. Gecombineerd met ons best presterende Intrusion Prevention System (IPS), zal de XG Firewall een exploit van een kwetsbaarheid op het endpoint of in het netwerk altijd blokkeren.

Houd uw netwerk onder controle Een doorbraak in de zichtbaarheid en besturing van applicaties.

Gesynchroniseerde app-besturing; Identificeert automatisch honderden onbekende, ontwijkende en aangepaste Windows- en Mac-applicaties, om gemakkelijk prioriteiten te stellen voor de gewenste apps en de apps die u niet gebruikt te blokkeren.

CASB en Cloud-app; Zichtbaarheid van de cloudtoepassing identificeert alle browsertoepassingen en cloudservices om Shadow IT en gegevens die gevaar lopen snel en eenvoudig onder controle te krijgen.