+31 (0) 85-3013166
office@b2bsecure.nl

Cyberbeveiliging begint met wachtwoordbeveiliging.

Keeper is de best beoordeelde wachtwoordbeheerder die uw bedrijf tegen wachtwoordgerelateerde lekken en cyberdreigingen. Keeper beheert uw wachtwoorden om gegevenslekken te voorkomen, de medewerkersproductiviteit te verbeteren, de helpdeskkosten te verlagen en om te voldoen aan nalevingsnormen.

Keeper maakt gebruikt van een eigen, zero-knowledge beveiligingsarchitectuur en is het meest gecontroleerde en gecertificeerde product op de markt. Keeper beschermt uw bedrijfs- en klantgegevens volgens de privacy-, beveiligings- en vertrouwelijkheidsvereisten van uw branche. Keepers configureerbare rollen, op rollen gebaseerde machtigingen en beheerdersprivileges worden afgestemd op uw organisatiestructuur en -beleid. Keeper past zich aan op bedrijven van alle formaten.

Keeper heeft een intuïtieve gebruikersinterface voor computers, smartphones en tablets die u razendsnel kunt gebruiken zonder apparatuur- of installatiekosten vooraf.

Een must-have voor uw organisatie

Beperkt het risico op gegevenslekken

Keeper maakt willekeurige, sterke wachtwoorden voor al uw websites en toepassingen, en bewaart ze vervolgens in een veilige kluis op al uw apparaten.

Versterkt de beveiliging en privacy

Elke medewerker krijgt een eigen, versleutelde kluis om wachtwoorden, aanmeldingsgegevens, bestanden en vertrouwelijke klantgegevens in op te slaan.

Geeft de medewerkersproductiviteit een boost

Bespaart medewerkers tijd en frustratie, en elimineert de noodzaak om wachtwoorden te herstellen, hergebruiken en onthouden.

Versterkt de nalevingsnormen

Ondersteunt op rollen gebaseerde besturing, 2FA, controles, evenementrapportage en branchenaleving met HIPAA, DPA, FINRA, AVG en meer

“Direct meer informatie over Keeper ?
bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166″