+31 (0) 85-3013166
office@b2bsecure.nl

Holmes - Security Awareness

Ruim 90% van alle datalekken en succesvolle cyberaanvallen begint bij de mens. Menselijk gedrag is verreweg de zwakste schakel in elk beveiligingssysteem. Wilt u weten hoe groot het risico binnen uw organisatie is en hoe u hier wat aan kan doen?

Om daadwerkelijk gedragsverandering te realiseren is een doorlopende aandacht voor security en het creëren van awareness essentieel. Het eenmalig waarschuwen helpt niet om medewerkers alert te maken en ook alert te houden.

In de praktijk vergt het creëren van een veiligheidsbewustzijn bij medewerkers een proces van continue aandacht en training. Gebeurd dit niet, dan zal na verloop van tijd zal het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers afzwakken en wegebben.

Holmes Security Awareness richt zich op de bewustwording en gedragsverandering van uw medewerkers. Het helpt u op eenvoudig wijze uw medewerkers zich bewust te maken van de rol en verantwoordelijkheden die zij hebben op het gebied van (digitale) informatiebeveiliging en, nog belangrijker, hier ook naar te handelen.

"Direct meer informatie over Security Awareness ?
bel ons vrijblijvend op +31 (0)85 3013166"