+31 (0) 85-3013166
office@b2bsecure.nl

IT -Beheer

Het uitbesteden van uw IT omgeving is niet alleen kosten efficiënt.
Maar uw bent altijd verzekerd van de beste expertise in huis.

Geen omkijken meer

U kunt uw gehele IT omgeving uitbesteden aan B2B secure. Onze IT professioneels zijn altijd up-to-date en zorgen ervoor dat uw netwerk 24/7 up and running is.

Vast bedrag per maand

Wij maken glasheldere afspraken over het serviceniveau en spreken een vast bedrag per maand met u af zodat altijd weet waar u aan toe bent.

Software / Hardware / Beheer

B2B Secure is de totaalleverancier voor uw software, hardware en complete IT beheer. Voor uw organisatie één aanspreekpunt waardoor u compleet ontzorgt word.

Veilige werkplekken

De werkplek vormt een makkelijke opstap voor indringers. Iedere werkplek is immers online. Uw werkplek (endpoint) moet veilig en vertrouwd zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere werkplek is voorzien van endpoint security. Deze software zorgt ervoor dat u bent beschermd tegen ransomware, virussen en malware.

Op afstand of op lokatie

Het gehele netwerk inclusief de werkplekken wordt nauwkeurig gemonitord op updates en kwetsbaarheden. De werkplekken en servers kunnen we op afstand beheren en bijwerken. Indien nodig kan er een ICT-consultant ter plekke komen. Voor het aansluiten van nieuwe werkplekken bijvoorbeeld. Of voor problemen die niet remote kunnen worden verholpen. Naast vaste werkplekken en servers beheren wij uiteraard ook uw laptops en mobile devices zoals tablet en smartphones.

Continuïteit en support

Niks vervelender dan niet te kunnen werken door ICT-problemen. Met onze monitoring houden we netwerken 24/7 in de gaten op eventuele calamiteiten of storingen. Daarnaast hebben wij een supportafdeling die altijd voor u klaarstaat en direct schakelt bij problemen. Op die manier kunt u vertrouwen op een optimaal werkende ICT-omgeving en is de continuïteit gewaarborgd.

"Direct meer informatie ? bel ons
vrijblijvend op +31 (0)85 3013166"